top of page
shaking-hands-3096229_1920.jpg

Направете предлаганите от вас транспорт, техника или услуги лесно достъпни за широк кръг потребители. Изберете от платформите на нашите партньори най-подходящите за вас решения и се регистрирайте безплатно в bgtrans.bg

За да се визуализира предлаганата услуга в bgtrans.bg е необходима информация за местоположение. Към настоящия момент има три технически възможности предлагани от платформите на нашите партньори:

pp1.png

Визуализацията с GPS устройство или мобилно приложение за телефон е подходяща предимно за различните видове услуги при които представянето на информация за местоположение в реално време улеснява потребителите при техния избор.

bgtr_1.png

 За визуализацията на стационарни обекти е необходимо през потребителския си профил да поставите маркер върху картата с местоположението на вашия обект. 

Платформи партньори с интеграция в БГ транс към 15.02.2021 г.

easy_logo_bgtrans.png
meeting-1019875_1920.jpg
gps15_logo_bgtrans.png
zak_logo_bgtrans.png

Важно!!! Ако вече ползвате услугите на платформа извън списъка на нашите партньори то ние ви гарантираме, че ще положим максимални усилия за да я интегрираме по ваше желание с bgtrans.bg

Easy_partner
easy_G (2).png

Една от най-бързо развиващите се тракинг системи в страната. Разнообразни функционалности и съвременни логистични решения. Специализирани предложения в различни сфери на транспорта и промишлеността. Партньор на БГ транс от 2020 година.

Специални предложения от 

easy_logo_bgtrans.png

1. От 15.04.2021г. регистрацията в bgtrans.bg е безплатна за всички клиенти на easytracking.bg

- за да регистрирате вашите автомобили в bgtrans.bg влезте с потребителското си име и парола предоставени ви за gps.easytracking.bg и попълнете необходимата информация. 

2. От 25.04.2021г. можете да регистрирате обекти в bgtrans.bg и без да е необходимо закупуването на GPS устройство.  С предоставено от easytracking.bg мобилно приложение  EasyTracking Tracker превръщате вашия телефон/таблет в устройство напълно съвместимо  с bgtrans.bg

3. От 01.05.2021 г. можете да регистрирате в bgtrans.bg и стационарни обекти без нужда от GPS устройство или мобилно приложение. Този вариант е подходящ за: автосервизи, бази на Пътна помощ, сервизи за гуми, сервизи за тахографи, пунктове за технически прегледи, застрахователни офиси и всички други свързани с транспорта дейности.

За допълнителна информация относно продуктите предлагани от easytracking.bg и съвместими с платформата bgtans.bg прочетете повече тук или позвънете на 0889 222 898.

Zak_Partner

Платформа за лесно и бързо намиране на автомобили предлагащи Пътна помощ. Към настоящия момент предоставя възможност за връзка с над 100 автомобила на територията на цялата страна. Достъпна е от всякакви крайни устройства без необходимост от инсталация на приложения. За всички чуждестранни туристи и транзитно преминаващи през страната водачи е достъпна на адреси: roadside-assistance.bg и road-assistance.bg

Специални предложения от 

От 15.03.2021г. всички регистрирани автомобили на Пътна помощ в Закъсах.бг се регистрират  безплатно в bgtrans.bg 

Допълнителна информация относно възможностите за регистрация в Закъсах.бг можете да намерите тук:

Регистрация в Закъсах.бг  или на тел: 0889 222 898.

zak_logo_bgtrans.png
gps15_partner
gps15_log.jpg

Платформа ориентирана към потребители основно нуждаещи се от базово позициониране на автомобили и лесно и бързо автоматизирано изготвяне на пътни листи в приложението " Пътен лист генератор" достъпно на

Устройствата предлагани от платформата не се нуждаят от специализиран монтаж и се активират самостоятелно от потребителя за по-малко от минута. 

Специални предложения от

От 01.05.2021г. всички регистрирани автомобили  в gps15.bg се регистрират  безплатно в bgtrans.bg 

Допълнителна информация относно актуалните предложения на gps15.bg  можете да намерите на страницата на платформата: https://www.gps15.bg/​     или на тел: 0889 222 898.

gps15_logo_bgtrans.png
plgen_logo_bgtrans.png
bottom of page